Maker Faire: Oh oh oh wat leuk!


Zaterdag 20 oktober vond voor de tweede keer in Groningen de Mini Maker Faire plaats. Dit jaar veel meer ruimte voor deelnemers, en nog veel meer bezoekers dan vorig jaar. Samen met Allard Roeterink en Yvon Masyn hebben we workshops gegeven voor kinderen vanaf 6 jaar: Maak je eigen speelgoed. Benodigdheden: Petflessen, satéstokjes, paperclips, oude cd’s, enzovoort. Voornamelijk kosteloos materiaal dus. We hebben heel veel plezier gehad en enthousiaste reacties van het publiek. Zie ook het filmpje en de foto’s. Graag tot volgend jaar, Maker Faire!

Omdat we op de maker Faire ook Instructables promootten, heb ik op het forum van Instructables een iets ander verslagje geschreven.

 


Categorieën: Nieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *