Parachutespringen met knuffels


Beren parachute sprong Noorderzon Festival 2012Kan een teddybeer een parachutesprong maken? Natuurlijk wel! Voor het Noorderzon Festival in Groningen (van 16 tm 26 augustus) hebben we (Justus Tomlow, Allard Roeterink en ik) een installatie bedacht en gemaakt waarmee je knuffelberen omhoog kunt takelen: Het filmpje legt meer uit dan tekst:

 

Het is een soort ski-liftje geworden met als belangrijkste onderdeel een kinderfietsje. De beer wordt aan het einde van het liftje volautomatisch losgekoppeld en begint aan zijn parachutesprong. De parachuutjes zijn gemaakt door Nynke Oele van het Noorderzon festival.

Te beleven op de Speelweide in het Noorderplantsoen in Groningen, vanaf 17 augustus aanstaande. Gaat dat zien en vooral doen šŸ™‚


Categorieën: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *