Wonderlijk gekleurde schaduwen


Lampjes met rood, groen en blauw licht leveren heel bijzondere schaduwen op...

Lampjes met rood, groen en blauw licht leveren heel bijzondere schaduwen op...

Verwondering en fascinatie staan voorop bij dit “proefje” met rood, groen en blauw licht. Die kleuren licht geven samen heel bijzondere gekleurde schaduwen! Met deze opstelling raakt echt iedereen geboeid: kleuters en leerlingen uit 6vwo, juffen, ouders en grootouders. De handleiding vind je hier, lees verder voor een filmpje.

 

Wil je zelf zulke lampjes maken: Op Instructables.com staat nu een uitgebreide instructie, in het Engels (dat had voorrang vanwege de deadline voor een prijsvraag. Mocht je kijken voor 8 juni, stem dan alsjeblieft…). Binnenkort op deze website te vinden in het Nederlands, bij Lesmateriaal.


(advertentie)

 

 Categorieën: Nieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *